Dolar

32,5976

Euro

34,7961

Altın

2.488,42

Bist

9.457,82

Lucescu, G.Saray'a ailecek geliyor

Mircea Lucescu, teknik direktörlük için kendisine teklif götüren Galatasaray yöneticilerine, hoca olarak oğlu Razvan'ı önerdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-01 20:38:42

Lucescu, G.Saray'a ailecek geliyor

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, Rumen hoca Mircea Lucescu'ya götürdü. Lucescu'nun Galatasaray'a gelmek için sunduğu şart, Sarı-Kırmızılı yöneticileri şoka uğrattı.

YÖNETİM, LUCESCU'NUN KAPISINI ÇALDI

UEFA'dan aldığı bir yıllık men cezasını çekmek için Avrupa kupalarına katılma vizesi almaya çalışan Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun planlanını yapmaya çalışıyor. Takımın başına hem başarılı bir kariyere sahip, hem de kulübü ekonomik olarak zorlamayacak bir teknik direktör getirmeyi planlayan Özbek yönetimi, geçtiğimiz günlerde Mircea Lucescu'nun kapısını çalmıştı.

LUCESCU'NUN ŞARTI ŞOKA UĞRATTI

Ancak Cimbom'u çalıştırdığı dönemde UEFA Süper Kupası'nın yanı sıra, 1 de lig şampiyonluğu kazanan başarılı hocanın dönüş için koştuğu şart yöneticileri şoka uğrattı. Oğlu Razvan'ı Galatasaray'a teknik direktör yapmak isteyen Rumen hoca yönetime yaptığı teklifte, kendisinin de bu şartla Galatasaray'a dönerek sportif direktör olabileceğini söyledi.

"TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKERİZ"

Lucescu'nun bu şartı sıcak karşılanmazken yöneticiler aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde, 'Böyle bir şeyi kabul edersek, taraftarın tepkisini çekeriz' diyerek Lucescu'dan umudu kesti.

VİZYONUNU TAMAMLADIĞINI DÜŞÜNÜYOR

Ukrayna'da yaşanan olaylar nedeniyle bu ülkede kalmaya sıcak bakmayan Lucescu'nun hangi takıma gideceği ise merak konusu. 13 sezondur Shaktar Donetsk'in başında olan Rumen hocanın, artık burada vizyonunu tamamladığını düşündüğü öğrenildi.

EMEKLİ OLMASI GÜNDEMDE

Fanatik gazetesinin haberine göre, dünyanın birçok liginden teklifler alan 71 yaşındaki hocanın, emekli olması da gündemde. Yaşı nedeniyle futboldaki yüksek tempoya ayak uydurmakta güçlük çeken tecrübeli teknik adamın, bu yüzden oğlunu teknik direktör yapıp kendisini arka planda tutarak bir takımla anlaşmak istediği belirtildi.

Haber Ara