Dolar

32,5215

Euro

34,7523

Altın

2.493,00

Bist

9.524,59

Koto'dan, Gölcükte 700 Kişilik İftar

KOCAELİ (İHA) â€' Kocaeli Ticaret Odası, geleneksel iftar programlarının 6.'sını Gölcük'te gerçekleştirdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-29 11:41:32

Koto'dan, Gölcükte 700 Kişilik İftar
KOCAELİ (İHA) â€" Kocaeli Ticaret Odası, geleneksel iftar programlarının 6.'sını Gölcük'te gerçekleştirdi.

Kocaeli Ticaret Odası geleneksel iftar programının 6.'sını, 700'ü aşkın davetlinin katılımıyla Gölcük Yazlık Ilıca Tesisleri'nde düzenledi. İftar programı öncesinde Gölçük ilçesine ziyarette bulunan KOTO Başkanı Murat Özdağ, Meclis Başkan Vekili Mustafa Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, komite başkanları, üyelerle bir araya gelerek hem görüş ve önerilerini dinledi. İftar programının yaklaşmasıyla birlikte, organizasyonun yapıldığı Yazlık Ilıca Tesisleri'ne geçen Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, yönetim ve meclis üyeleri, davetlilerini kapıda karşıladı.

Hep birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından konuklarına hitap eden Başkan Özdağ, "Odamızı üyelerimizle kucaklaştırmak, aynı ilçede faaliyet gösteren ticaret erbaplarının tanışma ve kaynaşmasına vesile olmak ve böylelikle 'Biz' olma duygusunu pekiştirmek amacıyla 4 yıldır düzenlediğimiz 7 ilçede 7 iftar programı kapsamında bugün bir kez daha Gölcük'te bir iftar masasında buluştuk. Değerli üyelerimiz Gölcük hem tarihi, hem kültürü, hem de eşsiz doğal güzellikleri ile ilimizin en önemli ilçelerinden biri ancak bu özelliğinin yanı sıra; Donanma Komutanlığı, tersanesi, fabrikaları ve bini aşkın KOTO üyesiyle, pek çok vatandaşımıza istihdam olanakları sağlamaktadır. Bu nedenlerle Gölcük özeldir ve eşsizdir. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz, birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.

Konuşmasına, aynı saatlerde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını kınayarak son veren Başkan Özdağ, "Hiçbir kuvvet birlik ve beraberliğimizi bozmaya yetmeyecek. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Haber Ara