Dolar

32,3707

Euro

34,9944

Altın

2.325,78

Bist

9.087,02

Koray Aydın basın açıklaması yaptı

MHP'li muhaliflerden Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın da Meral Akşener'in kuracağı partiye katılacağı öğrenilmişti. Aydın basın açıklaması yaptı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-22 11:20:11

Koray Aydın basın açıklaması yaptı

MHP'li muhaliflerden Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın da Meral Akşener'in kuracağı partiye katılacağı öğrenilmişti. Aydın basın açıklaması yapıyor.

Koray Aydın'ın açıklamasından satır başları:

"Bizler MHP Genel Başkanı'na tek kötü söz etmedik.Ya bir yol bul,ya bir yol yap ya da yolumuzdan çekil dedik.

Partili Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ülke tek adama verilmiştir, buna destek olan MHP'de de tek adamlık olmuştur. MHP tek bir kişinin partisi haline gelmiştir. Ortada kala kala MHP'nin ismi ve mahsun üç hilali bırakılmıştır. Bunun adı demokrasi değildir. Bunun adı ülkücülük değildir. MHP'ye duyuylan güven halk nezninde yerle bir edilmiştir. Bunu yapmaya kimsenin hakkı ve haddi yoktur.

Kanaatim odur ki; millet bekası her şeyin üstündedir. Yeni bir yol bularak, aydınlık geleceğin mimari olmaktır. Şunu net olarak ifade etmek isterim; 61 yaşındayım hiçbir çıkar gütmüyorum. Tek muradım, çocuklarımıza ve torunlarımıza daha müreffet bir Türkiye Cumhuriyeti bırakmaktır. Şahsımın önünde iki yol vardır; ya bu diktaya karşı yitip gidilecek, ya da yola çıkanlara omuz verilip yol arkadaşı olunacaktır.

Ben yolda olmayı, varmaktan üstün sayanlardanım. Bu yeni mücadeleye omuz vermeyi milli bir mücadele sayıyorum. Bilinsin ki bu mücadele gereklilikten doğmuştur. Milletimiz birbirinin kopyası liderlerden bıkmıştır. Bu hareket muhakkak ki iktidar olacaktır. Yeni Türkiye masallarıyla girilen dehlizlerden çıkarılacaktır. Nefsimizi bir kenara koymak gerekmektedir."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara