Dolar

32,3756

Euro

34,9900

Altın

2.325,96

Bist

9.090,31

Koçtaş'ın 'Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'

Koçtaş'ın 'Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-27 13:37:55

Koçtaş'ın 'Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'
Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı.

Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, şirketin 2010 yılından bu yana düzenlediği "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na, Türkiye çapındaki tüm üniversitelerden mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı ve diğer tasarım bölümü öğrencileri katılabiliyor.

Yarışmanın bu yılki konusu bir konut içinde yer alan teras, balkon veya bahçe için yaşam alanı tasarımı olarak belirlendi.

Öğrenciler projelerinde yarışmanın amaçlarına uygun biçimde yeme, içme, oturma, dinlenme ve depolama gibi ihtiyaçların bütüncül şekilde karşılandığı ve peyzajın düzenlenmesine katkı yapacak elemanları da içeren yaratıcı ve özgün fikirlerini ortaya koyacak. Yarışma sonrasında dereceye giren projeler, Koçtaş'ın üretim süreçlerine uygunluğu halinde ürün yelpazesi içinde yer alabilecek.

Proje son teslim tarihinin 30 Aralık olduğu yarışmaya başvurular, bu yıl ilk kez internet üzerinden kabul edilecek. Katılımcılar başvurularını "www.koctasacikfikir.com" adresinden yapabilecek.

Yarışmaya, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki iç mimarlık, mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinde öğrenim gören lisans öğrencileri bireysel ya da grup, diğer tasarım bölümlerinde okuyan öğrenciler ise bu üç bölümden öğrencilerle grup olarak katılabiliyor.

Yarışmanın katılım şartnamesine ve başvuru ile ilgili bilgilere www.koctasacikfikir.com adresinden ulaşılabiliyor. Öğrenciler yarışmayla ilgili tüm sorularını 16 Kasım 2015 tarihine kadar "[email protected]" elektronik posta adresine iletebilecek.

Bu yıl ödülleri artırılan yarışmada birinci 10 bin lira ve Koçtaş'ta 3 ay staj imkanı, ikinci 7 bin lira, üçüncü ise 5 bin lira para ödülü kazanacak.

İlk üç ödülün yanı sıra her biri 2 bin 500 lira değerinde 5 mansiyon ödülü de verilecek. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle takdim edilecek.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara