Dolar

32,3457

Euro

35,0558

Altın

2.310,40

Bist

9.079,97

Kırkağaç kavunu Manisa'da tanıtıldı

Geçtiğimiz yıl Manisa'da kurulan Kırkağaçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 'Kavun Festivali' renkli görüntülere sahne oldu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-25 10:44:55

Kırkağaç kavunu Manisa'da tanıtıldı
Geçtiğimiz yıl Manisa'da kurulan Kırkağaçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği "Kavun Festivali" renkli görüntülere sahne oldu.

Manisa'daki Kırkağaçlıları tek çatı altında toplayan dernek tarafından düzenlenen Kavun Festivalinde Kırkağaç'ın dünyaca ünlü kavununu Manisa'da tanıtıldı.

Yaklaşık bir buçuk ton Kırkağaç kavununun dağıtıldığı programa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti eski milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Kırkağaç Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Güngör, MHP Kırkağaç İlçe Başkan Vekili Halil Boğaz, Manisa Afyonkarahisarlılar Derneği Basın Sözcüsü Burhan Ertek ile çok sayıda davetli katıldı. Programa Kırkağaçlılar da büyük ilgi gösterirken, Kırkağaç'tan çok sayıda vatandaş da programa katıldı..

Arda Mahallesinde bulunan dernek binası önünde düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda sırasıyla Dernek Başkanı Ahmet Buruş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti eski milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş da birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından davetlilere Kırkağaç kavunu ikram edildi.

Kavun Festivali sayesinde Manisalılar bol bol kavun yerken, Kırkağaçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Buruş tüm davetlilere teşekkür ederek, meşhur Kırkağaç kavununun bu festivalle tanıtımına katkıda bulunduklarını söyledi. Katılımın kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Buruş, festivali geleneksel hale getirip her yıl düzenlemek istediklerini sözlerine ekledi.

Haber Ara