Dolar

32,3397

Euro

35,1220

Altın

2.241,18

Bist

8.904,94

Kıraathane sahibi müşteriyi karnından vurdu

İstanbul'da meydana gelen olayda kıraathane sahibi, tartıştığı müşterisini silahla ateş ederek karnından vurdu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-08 00:57:41

Kıraathane sahibi müşteriyi karnından vurdu

Şişli'de, "Samsunlu Celal" lakaplı bir kıraathane sahibi, tartıştığı müşterisini silahla ateş ederek karnından vurdu. Yaralanan Yahya Keleş adlı kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
 
Olay, saat 20.30 sıralarında Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi, Alaattin Elmas Sokak üzerindeki bulunan "Gölova Köşem Kıraathanesi"nde meydana geldi. İddiaya göre, uzun yıllardır mahallede yaşayan Yahya Keleş adlı kişi, akşam saatlerinde oyun oynamak için kıraathaneye geldi. Bir süre sonra, oyun oynayan Keleş ile kıraathanenin sahibi olan ve "Samsunlu Celal" lakabıyla tanınan kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bir anda kavgaya dönüşmesinin ardından, kıraathane sahibi, belinden çıkardığı silahla Yahya Keleş'e doğru ateş etti. Mermilerden biri Keleş'in karnına isabet etti. Keleş aldığı kurşun yarasıyla bir anda kanlar içinde yere yığıldı. Kıraathanedeki diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı Keleş'i kıraathaneden çıkararak sedyeyle ambulansa taşıdı. Yaralı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yahya Keleş'in karın boşluğuna bir kurşun isabet ettiği ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 
 
Olay sonrası kıraathaneyi kapatarak kaçan zanlıyı bulmak için polis çalışma başlattı.
 
YARALININ YAKINLARI KIRAATHANEYE SALDIRDI 

Öte yandan, yaralı Keleş'in yakınları olayın hemen ardından kıraathaneye geldi. Kıraathanenin kapısını yumruklayarak tekme atan öfkeli grubu polis ekipleri güçlükle zaptetti. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Haber Ara