Dolar

32,3821

Euro

34,9985

Altın

2.326,14

Bist

9.079,97

Kilislilerin 'acele edin ölüyoruz' ilanı

IŞİD'in roket saldırıları nedeniyle 21 kişinin hayatını kaybettiği Kilis'te; Baro, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkâlar Odası ve Organize Sanayi Bölgesi başkanları gazetelere ilan verdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-06 12:29:54

Kilislilerin 'acele edin ölüyoruz' ilanı

Kilis Barosu, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkâlar Odası ve Organize Sanayi Bölgesi başkanları gazetelere verdikleri ilanla IŞİD'in roket saldırılarına hedef olan kent için siyasilerden duyarlılık ve yardım istedi. Şimdiye kadar 21 kişinin öldüğü, onlarca insanın yaralandığı ilçedeki hukukçular, sanayiciler ve esnaflar tarafından kaleme alınan bildiri şu şekilde:

"Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın TBMM Başkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Milli Savunma Bakanımıza, Sayın Genelkurmay Başkanımıza ve Yüce Türk Milletine Açık Çağrı;

#KiliseSESver

Evlerimize roketler düşüyor. Üzerimize şarapnel yağıyor. Evimizde öldürülüyoruz, Sokakta öldürülüyoruz.

Biz, haberlerde alt yazı, iki haber arasında bir kare değiliz ! Magazin programlarının arasına sıkıştırılmayı kabul etmiyoruz. 

Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız. Can güvenliği istiyoruz. Yaralarımız sarılsın istiyoruz. Devletimize bağlıyız. Devletimizin korumasını ve şafkatini istiyoruz.

Sesimizi duyun. Sesimize ses verin. Unutmadığınızı, çaba harcadığınızı biliyoruz.

Ama acele edin. Ölüyoruz...

Kilis Saldırı altında. Vatan saldırı altında "

Bildirinin altında Kilis Barosu Başkanı Av. H. Muammer Fazlıağaoğlu, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Ömer Sevengül ve Kilis Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Kanar'ın imzalar var.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara