Dolar

32,5636

Euro

34,9168

Altın

2.434,50

Bist

9.645,02

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünde 'mermi' gerginliği

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş kortejinde yol üzerindeki bir mermi dikkat çekti. Yürüyüşe katılanlar merminin yoldan geçen bir arabadan atıldığını söyledi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-28 11:57:21

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünde 'mermi' gerginliği

Hürriyet'ten Rıfat Başaran ve Selahattin Sönmez'in haberine göre Düzce çıkışına 500 metre kala grupla birlikte yürüyen Kılıçdaroğlu'nun önünde yolda bir tabanca mermisi olduğu görüldü.

Saat 10.15 sıralarında Kılıçdaroğlu'nun 10 metre önünde yerdeki tabanca mermisinin farkedilmesi üzerine polisler, hemen etrafını çevirip önce fotoğrafını çektiler.

Ardından mermiyi yoldan aldılar. Bu sırada basın mensuplarının görüntü çekmeye çalışması sırasında küçük çaplı bir kargaşa yaşandı. Yürüyüşe katılanlar merminin yoldan geçen bir arabadan atıldığını söyledi. Kısa süreli bir duraklamanın ardından yürüyüş normal şekilde devam etti.

44_25

DÜN GECE KILIÇDAROĞLU'NUN KONAKLAYACAĞI TESİSİN ÖNÜNE GÜBRE DÖKÜLMÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşün 13'üncü gecesini geçirdiği Düzce Kalıcı Konutları yolu üzerinde mola verdiği sırada Cumhuriyet Mahallesi mevkisindeki kamp alanının önüne bir kamyondan hayvan gübresi döküldü. Mola sonrası akşam saatlerinde bir kamyon tarafından yola gübre döküldü. Sürücü kaçarken yola dökülen gübre kepçe ile temizlendi. Yenişehir Belediyesi, yol sulama aracı ile Düzce Belediyesi itfaiye ekipleriyle yolu yıkadı. Vatandaşlar ise gübre dökülmesine tepki gösterdi. CHP'nin kamp alanına gübre döken sürücü gözaltına alındı. Sürücüye 3 bin lira da ceza kesildi.

Haber Ara