Dolar

32,5869

Euro

34,7911

Altın

2.508,91

Bist

9.693,46

Kılıçdaroğlu'ndan bozkurt işareti

Yıldırım'ın 'bozkurt' işareti yapmasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da aynı işaretle vatandaşları selamladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-29 18:06:27

Kılıçdaroğlu'ndan bozkurt işareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan referandumu öncesinde Kayseri'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu burada otobüse bindiği sırada kendisine bozkurt işareti yapan bir vatandaşa, yine bozkurt işaretiyle karşılık verdi.

Kayseri'nin Sarız ilçesinde vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu ve partililer Pınarbaşı ilçesinde yapılacak olan mitinge katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Bu sırada otobüse binen CHP lideri, otobüsün önünde kendini bozkurt işaretiyle selamlayan bir vatandaşa aynı şekilde karşılık vererek, bozkurt işareti yaptı. O anlar Habertürk kameramanı Rıdvan Bilen'in kamerasına yansıdı.

DAHA ÖNCE DE BOZKURT İŞARETİ YAPTI

CHP lideri Kılıçdaroğlu daha önce de 2014 yılındaki yerel seçimler çalışmalarında Ankara'da yine seçim otobüsünden bozkurt işareti yaparak vatandaşları selamlamıştı.

BİNALİ YILDIRIM'DAN BOZKURT İŞARETİ

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım da Şubat ayında partisinin TBMM'de düzenlenen grup toplantısındaki konuşması sırasında, salondaki bir grup ziyaretçiye bozkurt işareti yaparak, seslenmişti.

BAHÇELİ'DEN YILDIRIM'A: ELİNE YAKIŞMIŞ

Başbakan Binali Yıldırım'ın bozkurt işareti yapmasını değerlendiren Devlet Bahçeli şunları söylemişti:

"Toz duman geçtikten, her şey yerli yerine oturduktan sonra değerlendirme yapmak için bekledim, izleyip, niyet ve mesaj sahiplerini gördüm. Bir defa, Başbakan'ın Bozkurt işareti eline yakışmış, samimi ve milli duruşuna tam oturmuştur. Rahatsız olanlar kendi işine bakmalıdır. Ne yapsaydı, başka ülkelerin sembollerini mi kullansaydı? Türk milletinin ferdine Bozkurt yapmak düşer, fitnecilere yiyecek ekmek yoktur. Bozguncular diyor ki, geçmişte Bozkurt yapanlar suçlanmış, takibata uğramış. Ben de diyorum ki, samanlıkta iğne aramayın, o devirler geçti."

Haber Ara