Dolar

32,3331

Euro

35,1182

Altın

2.302,25

Bist

9.079,97

Kılıçdaroğlu: 4 yıl içinde terörü bitireceğim

Kılıçdaroğlu 'Ben size söz veriyorum anneler, 4 yıl içerisinde Türkiye'yi bu terör belasından kurtarmazsam, siyaseti bırakacağım' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-01 18:13:38

Kılıçdaroğlu: 4 yıl içinde terörü bitireceğim

Ajansların haberine göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda konuştu.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Seçimlerde söz verdik dedik ki, asgari ücret net bin 500 lira olacak. 'Yapamazsınız' dediler. Bugün bizim bütün belediyelerimizde asgari ücret net bin 500 liradır, demek ki oluyor. Hiçbir belediyemiz de iflas etmedi, demek ki oluyor. Üstelik bin 500 liradan fazla, ben en az bin 500 lira diyorum. Aile sigortası büyük kentlerden başlayarak, belediyelerde aile sigortasını da uyguluyoruz. Nerede bir yoksul ev varsa geliri olmayan ev varsa orada kadının banka hesabına her ay para yatırılıyor, onun yoksulluğu teşhir edilmiyor, sağ elin verdiğini sol el görmüyor. Kadın gidiyor aylığını çekiyor, gidip harcamasını yapıyor. Demek ki bunlar uygulanabiliyor. Kim yaptı, biz yapıyoruz. Sizden isteğim sizi düşünen, halkı düşünen, yaşlısı, genci ayrım yapmadan bu ülkeye huzuru getirecek olan, huzuru vaat eden bir partiye gelin destek verin. Bütün annelere ve bütün kadınlara sesleniyorum, bir ülkenin huzurunu görmek istiyorsanız kadının yüzüne bakacaksınız. Kadının yüzü gülüyorsa bilin ki o memlekette huzur ve bereket vardır. Kadının yüzü gülmüyorsa o memlekette huzursuzluk vardır, o memlekette sorun var demektir. Hangi anne eline kına yakarak askere gönderdiği çocuğunu güler yüzle karşılamak istemez. Gönderiyor ama huzursuz, gönderiyor ama korkuyor, 'evime ya bayrak asarlarsa ya çocuğum şehit olursa ne olur.' Ben size söz veriyorum anneler, 4 yıl içerisinde Türkiye'yi bu terör belasından kurtarmazsam siyaseti bırakacağım."

Haber Ara