Dolar

32,3693

Euro

35,0412

Altın

2.325,39

Bist

9.118,40

Kepez kış spor okulu açıldı

Kepez Belediyesi'nin kış Spor Okulları törenle açıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-26 11:47:44

Kepez kış spor okulu açıldı
Kepez Belediyesi'nin kış Spor Okulları törenle açıldı.

Kepez Belediyesi kış spor okullarında da binlerce öğrenciye eğitim verecek. Modern tesislerde spor yapma imkânı bulan öğrenciler yaklaşık 8 ay boyunca eğitim alacak.

Spor Okulları sezon açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcıları Mustafa Özsoy, Fatih Özaslan, Kepez Belediye Meclis Üyeleri, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, AK Parti Kepez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, muhtarlar ile spor okulu öğrencileri ve aileleri katıldı.

"Kış sezonunun açılışını yapıyoruz"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'de 12 ay kesintisiz spor yapma imkânı olduğunu söyledi. Başkan Tütüncü, "Yaz Spor Okullarımız bambaşka bir heyecanla yaz boyunca sizlere hizmet verdi. Yaz dönemini kapattık. Hemen ardından kış sezonunu açılışını gerçekleştiriyoruz. 12 ay boyunca kesintisiz spor yaptıran bir ilçe olma yolunda ilerliyoruz" dedi.

9 ayrı branşta eğitim vereceklerini belirten Tütüncü, "Bu eğitim öğretim döneminde de futbol, basketbol ve voleybolda yetenek taramalarımız devam edecek. Burada yetenekli öğrencilerimizi tespit edip onlara özel eğitim imkânları sunacağız. Biz spor ilçesi olma yolunda azimle ilerlerken, başarılarda bizimle birlikte olacak."

Etüt merkezlerimizle çocuklarımızın yanındayız

Okulların açılması ile birlikte yeni eğitim öğretim yılının başladığını ifade eden Başkan Tütüncü, "Çocuklarımızın başarıları içinde ayrıca çalışıyoruz. Gerek etüt merkezlerimizde, gerek ücretsiz üniversite hazırlık kurslarımızda gençlerimiz ve çocuklarımızın hep yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Açılış töreninin ardından düzenlenen çekiliş etkinliğinde 10 bisiklet, 10 futbol, 10 basketbol ve 10 voleybol topu ile 15 eşofman takımı, 15 ayakkabı ve 15 kapşonlu t-şhirt şanslı öğrencilere takdim edildi.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara