Dolar

32,5969

Euro

34,7289

Altın

2.496,30

Bist

9.524,59

Kayseri OSB, Milli İrade Nöbetinin 13 Gününde Meydanlarda

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, '15 Temmuz gecesi, milletimizin ve devletimizin bekasına, birlik ve beraberliğimize, alçakça saldıran hain terör örgütü FETÖ' nün kalkışması aziz milletimiz tarafından bozguna uğratılmış ve tarihin çöplüğünde yerini almıştır' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-28 14:03:39

Kayseri OSB, Milli İrade Nöbetinin 13 Gününde Meydanlarda
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "15 Temmuz gecesi, milletimizin ve devletimizin bekasına, birlik ve beraberliğimize, alçakça saldıran hain terör örgütü FETÖ' nün kalkışması aziz milletimiz tarafından bozguna uğratılmış ve tarihin çöplüğünde yerini almıştır" dedi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Kayseri OSB ailesi olarak Milli İrade ve Demokrasi nöbetine devam ediyoruz. 13. günde olan Milli İrade Nöbetine, başta Yönetim Kurulu, tüm çalışanlarımız ve sanayicilerimizle, ülkemizin geleceğini çalmak isteyenlere karşı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Meydanların sahibinin tanklar değil, millet olduğunu tüm dünyaya göstermek için meydanlarda yer almaya aynı inanç ve kararlılıkla, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği talimata kadar devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Ara