Dolar

32,6237

Euro

34,7525

Altın

2.502,71

Bist

9.524,59

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bir büyük başarı daha

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-12 14:12:43

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bir büyük başarı daha
​Sevgili okuyucularım,
 
Bugün beni gelecek adına, gençliğimiz adına umutlandıran çok güzel bir haber aldım. Haberi gönderen aziz dostum,  Müdürü Sevgili Mitat Tekçam Bey'di. Göreve başladığından beri başarılı çalışmalarını gıpta ile izlediğim sayın Tekçam, bütün mesaisini aşkla harcadığı okulunu yeni bir safhaya taşımış. 
 
Üniversite giriş sınavlarında Türkiye 1. lerini çıkaran, İmam Hatip neslinin yüzünü ağartan marka okulumuz Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi artık başarılarına uluslararası boyutunu da ekledi.
 
Öğrenci velisi olmakla iftihar ettiğim okulumuz bundan böyle IGCSE (International General Certificate of Secondary Education)  programlarını ülkemizde uygulayan ilk ve tek devlet okulu oldu.
 
Şimdi çocuklarını Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne veren velilerimiz daha mutlu olacaklar. Çünkü okulumuz bundan böyle mezunlarına IB (International Baccalaureate) diploması da kazandırabilecek. 
Aşağıda kıymetli meslektaşım KAİHL Müdürü Mitat Tekçam'dan aldığım bilgilendirme yazısını dikkatinize arz ederken okulumuzun öğrenci, öğretmen ve idarecilerini tebrik ediyorum. 
 
*
*
*

Anadolu İmam Hatip Liselerinin ilki ve Türkiye'nin markası olan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, başarılarına bir yenisini ekledi.

Ülkemizin IGCSE (International General Certificate of Secondary Education) uygulayan ilk ve tek devlet okulu olan Kartal AİHL, IB (International Baccalaureate) Diploma Programını uygulamak için yetkinlik almıştır.

Uluslararası okul olma yolunda temel basamakları kat etmiş olmaktan mutluyuz. Katkısı olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.
Hayırlı olsun..

Mitat TEKÇAM – Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü

Haber Ara