Dolar

32,3731

Euro

35,0014

Altın

2.325,97

Bist

9.098,04

Karşıyaka Kulübü'ne milletvekillerinden ziyaret

Karşıyaka Kulübü'ne milletvekillerinden ziyaret

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-04 14:38:38

Karşıyaka Kulübü'ne milletvekillerinden ziyaret
Karşıyaka Kulübü Başkanı Ali Erten, Pınar Karşıyaka'nın THY Avrupa Ligi'ne kabulü sürecindeki katkılarından dolayı AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan'a teşekkür etti.

AK Parti İzmir Milletvekilleri İbrahim Turhan ve Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Kulübü'nü ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Ali Erten, konuşmasında, Turhan ve Sürekli'nin Karşıyaka'da yetiştiğini ve Karşıyaka taraftarı olduğunu belirtti.

Pınar Karşıyaka'nın bu sezon THY Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğine değinen Erten, şunları söyledi:

"Pınar Karşıyaka'nın THY Avrupa Ligi'ne kabulü sürecindeki inanılmaz katkılarından dolayı AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan'a teşekkür ederiz. Seçileli kısa süre olmasına rağmen milletvekillerimizle el ele, omuz omuza olduk. Böyle de devam edecek. Bir günde halledilen yer tahsisi ile kulübümüz, yeni idari binasına bu hafta sonu geçecek. Ayrıca yeni stat projemizde de katkıları büyük oldu."

İbrahim Turhan da İzmir'de sporun gelişmesi amacıyla tüm AK Parti milletvekillerinin çaba harcadığını dile getirerek, "İsteriz ki parti ayrımı gözetmeksizin tüm İzmir milletvekillerinin iş birliğiyle İzmir, sporun her dalında kendine yaraşır noktaya gelsin" ifadesini kullandı.

Sporun birleştirici gücü bulunduğunu vurgulayan Turhan, taraftarlara, Karşıyaka'ya yakışır centilmenlikte takımlarını desteklemeleri çağrısında bulundu.

Kerem Ali Sürekli de hizmet odaklı çalıştıklarını ifade ederek, "AK Parti'nin içinde olmayacağı hükumetin uzun süreli olmayacağı anlaşıldı. Karşıyaka'nın stadını, biz bitireceğiz" diye konuştu.

Ali Erten, ziyarette, basın mensuplarına Pınar Karşıyaka maçları sırasında takımı destekleyen fotoğraflarını gösterdiği iki milletvekiline, THY Avrupa Ligi için hazırlanan takım atkısı hediye etti.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara