Dolar

32,3815

Euro

35,0532

Altın

2.326,48

Bist

9.089,33

Kars'taki trafik kazası

Kars'taki trafik kazası

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-30 18:59:05

Kars'taki trafik kazası
Kars'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru ile eşi ve çocuğunun cenazeleri Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kars'ta trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Mesut Şimşek (36) ile eşi Miyase Nehir Şimşek (35) ve çocuğu Eymen Berat Şimşek (5) için Karşıyaka Mezarlığı'ndaki camide tören düzenlendi.

Törende taziyeleri, Şimşek'in babası Veysel, annesi Zümriye ve kardeşi Muharrem kabul etti. Törene ailenin yanı sıra Şimşek'in çok sayıda meslektaşı ve vatandaşlar katıldı.

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından polis memuru Mesut Şimşek ile eşi Miyase Nehir Şimşek ve çocuğu Eymen Berat Şimşek'in cenazeleri Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

Şimşek'in eniştesi Bayram Doğan, kaza anında Mesut Şimşek'in üniformasının üzerinde olduğunu dile getirerek, "4 sene önce Kars'a şark görevi için gitmişti. Daha önce özel kurumlarda öğretmenlik yaptı. Öğretmenliği bıraktı polisliğe geçti. Normalde şark görevi dolmuştu, Ankara'ya gelecekti. Bir sene daha bekleyim demişti, dönemedi vefat etti. İki çocuğu vardı, biri de yetim kaldı. Kaza anında üniforması üzerindeymiş" şeklinde konuştu.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara