Dolar

32,3331

Euro

35,1182

Altın

2.302,25

Bist

9.079,97

Kardemir Karabükspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları

Kardemir Karabükspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-27 20:48:41

Kardemir Karabükspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp futbol şube sorumlusu Tolga Gül, hafta sonu karşılaşacakları Trabzonspor maçına ilişkin, "İnşallah istediğimiz ve arzuladığımız oyunu oynar ve 3 puan alan taraf biz oluruz." dedi.

Gül, Çamlık Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta oynadıkları ve 2-0 yenildikleri Gençlerbirliği maçına değinerek, yaşananlardan ders çıkartacaklarını anlattı.

Trabzonspor'un önemli bir rakip olduğunu belirten Gül, şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor önemli bir takım. 'Dört büyükler'den birisi, beş şampiyon takımdan birisi. Lige iyi başlamadılar ama Trabzonspor Trabzonspor'dur. Büyük takım büyük takımdır. Biz bunun bilincindeyiz. Zor bir müsabaka olacak. Bugün itibarıyla Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlamış bulunuyoruz. Daha iyi hazırlanmak istiyoruz. İyi konsantre olup, Gençlerbirliği maçını unutup Trabzonspor maçına kilitlenmek istiyoruz. İnşallah istediğimiz ve arzuladığımız oyunu oynar ve 3 puan alan taraf biz oluruz. Şans inşallah bu sefer bizden yana olur."

Sakat oyunculara değinen Gül, Yatabare'nin Trabzonspor maçında oynayabileceğini kaydetti.


- Trabzonspor maçı hazırlıkları


Kırmızı-mavililer, Trabzonspor ile 1 Ekim Cumartesi günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Igor Tudor yönetiminde, Çamlık Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular taktik çalışma yaptı. İki saat düren idmana, Kokalovic ve Alexe katılmadı. Serdar Deliktaş ve Lazarevic ise takımdan ayrı çalıştı.


Haber Ara