Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Kardemir Karabükspor'da liderlik sevinci

Kardemir Karabükspor'da liderlik sevinci

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-30 17:14:52

Kardemir Karabükspor'da liderlik sevinci
PTT 1. Lig'in lideri Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Elvir Balic, "Ligde son haftalarda çıkış yakalayan Alanyaspor karşısında, deplasmanda alınan bir puanla lider olmanın keyfini yaşıyoruz" dedi.

Balic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk 9 sıradaki takımın puanının birbirine yakın olduğunu, bir yenilginin her şeyi altüst edebileceğini vurguladı.

Her maça ayrı odaklandıklarını ve ciddi hazırlandıklarını aktaran Balic, "Geçtiğimiz hafta çok zorlu bir maç yaptık. Ligde son haftalarda çıkış yakalayan Alanyaspor karşısında deplasmanda alınan bir puanla lider olmanın keyfini yaşıyoruz ancak hedefe ulaşmak için daha katedilecek çok yol var. Alanyaspor karşılaşmasını geride bıraktık. Şimdi önümüzde içeride oynayacağımız bir Şanlıurfaspor maçı var. Bu maçtan da galibiyetle ayrılıp, hem liderliğimizi sürdürmek hem de diğer takımlarla aramızı açmak istiyoruz" diye konuştu.

Kardemir Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 2 Aralık Çarşamba günü iç sahada Payasspor'la yapacağı maçın hazırlıklarına, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde başladı.

Haber Ara