Dolar

32,3691

Euro

34,9843

Altın

2.326,26

Bist

9.079,97

Karaoba; 'Hiçbir saldırı bizi amacımızdan koparamayacak, bizleri korkutamayacaktır'

CHP Uşak il Başkanı Ali Karaoba Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan terör saldırısı hakkında yazılı bir açıklama yayınladı. Saldırıyı Türkiye'nin bütünlüğüne kast eden bir saldırı olarak niteleyen Karaoba 'Hiçbir saldırı bizi amacımızdan koparamayacak, bizleri korkutamayacaktır' ifadelerini kullandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-27 04:46:15

Karaoba; 'Hiçbir saldırı bizi amacımızdan koparamayacak, bizleri korkutamayacaktır'
CHP Uşak il Başkanı Ali Karaoba Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan terör saldırısı hakkında yazılı bir açıklama yayınladı. Saldırıyı Türkiye'nin bütünlüğüne kast eden bir saldırı olarak niteleyen Karaoba "Hiçbir saldırı bizi amacımızdan koparamayacak, bizleri korkutamayacaktır" ifadelerini kullandı.

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba'nın açıklaması şu şekilde; "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da içinde bulunduğu CHP konvoyuna yönelik olarak Artvin'de terörist bir saldırı düzenlenmiştir. Bu hain saldırı doğrudan Genel Başkan'a ve CHP Konvoyuna yapılmış olsa da, yalnızca Türkiye'nin kurucu partisi CHP'ye değil, Türkiye'nin bütünlüğüne kast eden bir saldırıdır.

Sayın Kılıçdaroğlu liderliğindeki Cumhuriyet Halk Partisi, 15 Temmuz darbe girişimine karşı dik duruşuyla demokrasimize sahip çıkmakla kalmamış, sonrasında uzlaşmacı politikasıyla her görüşten vatandaşımızın desteğini de kazanmıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi insan hakları ve demokrasi ihlallerine karşı eleştirileri ve duruşuyla Türkiye'nin demokrasi yolundan çıkmamasının en büyük teminatıdır. Tehditler ne kadar büyük olursa olsun, Cumhuriyet Halk Partisi bu tehditlere fırsat vermeyeceği gibi, Türkiye'yi tam demokrasi seviyesine çıkarana kadar büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde mücadelesini sürdürmeye kararlıdır.

Hiçbir saldırı bizi amacımızdan koparamayacak, bizleri korkutamayacaktır. Hain saldırıda şehit olan askerimize Allah'tan rahmet, yaralı iki askerimize de acil şifalar diliyoruz. Bir kez daha hain saldırıyı kınıyor, tüm Türkiye'ye geçmiş olsun diyoruz."
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara