Dolar

32,3275

Euro

35,0894

Altın

2.298,00

Bist

8.984,15

Kapaklı Belediyesi İle TESKİ Yatırım Koordinasyon Toplantısı yaptı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Kapaklı Belediyesi İle Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-27 06:41:39

Kapaklı Belediyesi İle TESKİ Yatırım Koordinasyon Toplantısı yaptı
Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Kapaklı Belediyesi İle Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, TESKİ Plan Proje Dairesi Başkanı Bahattin Yılmaz, TESKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Fatih Başaran ile birlikte Kapaklı ilçesinde devam eden çalışmalar ve yapılacak olan projeler ile ilgili Kapaklı Belediye Binası'nda toplantı düzenlendi.

Karşılıklı görüş ve bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda, Kapaklı Belediyesi birimleri, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek Genel Müdür Başa'ya ilettiler. TESKİ tarafından yapılan çalışma ve yatırımlar ile ilgili Genel Müdür Başa'nın yaptığı konuşmada, "Kapaklı'da yapılan çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımlarımız Kapaklı İlçesinde önümüzdeki dönemlerde de devam edecek. Kapaklı Belediye Başkanımızın da bize büyük desteği var ve kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise "Başta TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve Daire Başkanlarına daha sonra tüm TESKİ personeline teşekkür ederek, hep birlikte çok zorlu bir süreçten geçiyoruz, belediyede en zor hizmet alt yapıdır" ifadelerini kullandı.

Yapılan toplantı sonrası Kapaklı Belediye Binasından ayrılan Genel Müdür Başa, Kapaklı İlçesinde devam eden yatırım çalışmalarını yerinde inceledi. Pınarca Mahallesi'ni de ziyaret eden Başa, Mahalle Muhtarı Özcan Bozkaya ile görüşerek, bilgi alışverişinde bulundu.

Haber Ara