Dolar

32,5126

Euro

34,7491

Altın

2.486,35

Bist

9.524,59

Kahramanmaraş şehidini uğurladı

Adıyaman'da teröristlerin uzun namlulu silah ve roketle düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 21 yaşındaki Jandarm

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-25 18:34:50

Kahramanmaraş şehidini uğurladı
Adıyaman'da teröristlerin uzun namlulu silah ve roketle düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 21 yaşındaki Jandarma Er Mücahit Şimşek, memleketi Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Adıyaman'da Kömür Belde Jandarma Karakolu'na erzak götüren askeri araç, Boğazözü mevkiinde teröristlerin uzun namlulu silahlar ve roketli saldırısına ağır yaralanan Jandarma Er Mücahit Şimşek (21), tedavisi gördüğü Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün şehit düştü.

Şehit Jandarma Er. Mücahit Şimşek'in naaşı, Adıyaman İl Jandarma Alay Komutanlığında düzenlenen resmi törenin ardından havayoluyla Kahramanmaraş'a getirildi.

Şehit Şimşek'in Türk bayrağına sarılı tabutu Onikişubat İlçesi Kayabaşı Mahallesi'ndeki baba ocağına helallik alındı.

Şehit Mücahit Şimşek, Kahramanmaraş merkez Ulucami'de ikindi namazına müteakip İl Müftüsü Muhammet gevher tarafından kılınan cenaze namazının ardından Şehyadil Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene; Şehit Şimşek'in babası Adem, annesi Özlem, kardeşleri Yusuf ile Sudenaz, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç, İlker Çitil, İmran Kılıç ve Uğur Dilipak, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Ara