Dolar

32,3712

Euro

34,9854

Altın

2.326,10

Bist

9.065,54

Kahramanmaraş papağan hırsızı yakalandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerlerinden papağan ve kanarya hırsızlığı yapan bir kişiyi yakaladı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarınca görüntülendi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-17 16:09:09

Kahramanmaraş papağan hırsızı yakalandı

Hırsızlık, Dulkadiroğlu ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde evcil hayvan satan bir iş yerinde meydana geldi. Gece yarısı iş yerine gelip kapıyı açan kimliği belirsiz kişi 4 adet cennet papağanı ve 6 adet kanaryayı kafesleriyle birlikte çalarak kayıplara karıştı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, olay yerinin bir yan sokağında elinde kafesle kamera görüntülerine takılan bir kişinin görüntüsüne ulaştı. Kamera görüntüsünde çaldığı kafesin içindeki kuşları sayan şüphelinin kimliğini tespit etmek için harekete geçen polis, şüphelinin 15 adet suç kaydı olan ve daha önceden çok defa hırsızlık olayına karışan 22 yaşındaki Doğan S. olduğunu tespit etti.

Aynı zamanda iş yerinden 50 TL para ve bir miktar kuş yemi de çalan şüpheli, evinde yakalandı. Evde yapılan aramada çalınan kuşlar bulundu. Gözaltına alınan Doğan S. sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara