Dolar

32,3707

Euro

34,9944

Altın

2.325,78

Bist

9.087,02

Jimmy Durmaz'ın 'Devler Ligi' üzüntüsü

Jimmy Durmaz'ın 'Devler Ligi' üzüntüsü

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-03 13:44:37

Jimmy Durmaz'ın 'Devler Ligi' üzüntüsü
Yunanistan Süper Lig ekibi Olympiakos'un İsveçli futbolcusu Jimmy Durmaz, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda kendisine yer verilmemesine üzüldüğünü söyledi.

Durmaz, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Rusya ve Avusturya ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı'nın başkent Stockholm'de gerçekleştirdiği kampta AA muhabirine açıklamada bulundu.

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Bayern Münih, Arsenal ve Dinamo Zagreb ile mücadele edecek Olympiakos'un Avrupa kupaları kadrosuna dahil olmadığının kendisine telefonla bildirildiğini aktaran Jimmy Durmaz, üzüldüğünü, Yunanistan'a döndüğünde konu hakkında daha geniş bilgi edinme şansına sahip olacağını belirtti.

Sezon başında Olympiakos'un başına geçen Portekizli teknik adam Marco Silva'nın, ülkesinden transfer ettiği iki futbolcuyu son anda kadroya dahil etmesinin hatırlatılması üzerine Durmaz, "Beklemediğim bir karardı, telefonda konuştum, tam bilgi alamadım. Olympiakos ile bir sene daha sözleşmem var. Yunanistan'a gidince yönetimle her şeyi açık açık konuşmam lazım" ifadelerini kullandı.

Türkiye'den herhangi bir takımdan transfer teklifi almadığını da belirten Jimmy Durmaz, basında çıkan haberleri takip ettiğini ama bunların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara