Dolar

32,3776

Euro

35,0297

Altın

2.326,46

Bist

9.142,40

İzne gelen asker polise molotof atarken yaralandı

Adana'da PKK'nın yol kapatıp korsan gösteri yaptığı sırada polise molotof bombası atan kişilerden biri asker çıkı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-05 11:16:49

İzne gelen asker polise molotof atarken yaralandı

Adana'ın Gülbahçesi Mahallesi'nde PKK yandaşları yol kesip ateş yaktı. Polis, olay yerine giderek gösteriye katılanları önce yolu açması için uyardı. Ancak PKK yandaşları el yapımı bomba, havai fişek, molotof bombası ve taş atarak karşılık verince polis de tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti.

GRUPTAN POLİSE ATEŞ AÇILDI

Daha sonra grup içinden polise silahla ateş açıldı. Bunun üzerine polis de ateş açarak gruba karşılık verdi. Grupta bulunan Zekeriya Baysal ve Hayrettin Akman yaralandı. Polis, yaralılar için ambulans çağırıp hastanelere kaldırılmasını sağladı.

a_420_1

EYLEMCİ HAVA DEĞİŞİMİNE GÖNDERİLEN ASKER ÇIKTI

Yaralılardan Hayrettin Akman'ın Tunceli'de vatani görevini yaparken hava değişimi alıp memleketi Adana'ya geldiği ortaya çıktı. Polis, askerden hava değişimine gelen Akman'ın molotof bombası attığını belirledi. Hastanede tedavilerinin ardından sorguya alınan zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi. Akman, asker olduğu için asker tarafından adliyeye götürüldü. Zanlılardan Zekeriya Baysal tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Akman adli kontrol ile serbest bırakıldı.

e_1033

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara