Dolar

32,3704

Euro

34,9837

Altın

2.326,16

Bist

9.071,41

İşte temsilcilerimizin muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un muhtemel rakipleri belli oldu

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-09 09:35:47

İşte temsilcilerimizin muhtemel rakipleri
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un muhtemel rakipleri belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamlayarak Avrupa Ligi'ne kalan ve gruplarını lider tamamlayan Fenerbahçe ile Osmanlıspor'un muhtemel rakipleri belli oldu.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor, 12 Aralık Pazartesi günü gerçekleşecek kura çekimine seri başı olarak girecek. Son 32 turundaki ilk maçlar 16, rövanş karşılaşmaları ise 23 Şubat'ta oynanacak.

FENERBAHÇE

Sarı-lacivertli takım grubunu lider tamamladığı için UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelen en iyi 4 üçüncü takımla eşleşemeyecek. Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri şöyle:

"Olympiakos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Gent, Krasnodar, PAOK, Villarreal, Mönchengladbach, Rostov, Legia Varşova, Ludogorets, Celta Vigo, Hapoel Beer Sheva."

BEŞİKTAŞ

Siyah-beyazlı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelen 4 takım içerisinde yer aldığı için UEFA Avrupa Ligi grup liderleriyle eşleşmeyecek. Kartal'ın muhtemel rakipleri şöyle:

"Manchester United, Olympiakos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Gent, Krasnodar, PAOK, Villarreal, Mönchengladbach, Rostov, Legia Varşova, Ludogorets, Celta Vigo, Hapoel Beer Sheva."

OSMANLISPOR

Grubunu lider bitiren Osmanlıspor, Şampiyonlar Ligi'nden gelen en iyi 4 üçüncü ile eşleşmeyecek. Başkent temsilcisinin muhtemel rakipleri şöyle:

"Manchester United, Olympiakos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Gent, Krasnodar, PAOK, Mönchengladbach, Rostov, Legia Varşova, Ludogorets, Celta Vigo, Hapoel Beer Sheva."

Öte yandan F Grubu'nda Sassuolo - Genk maçı ertelendiği için son muhtemel rakip mu mücadele sonrası belli olacak.

Haber Ara