Dolar

32,3275

Euro

35,0894

Altın

2.298,00

Bist

8.984,15

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı girişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki binasının yakınlarına roketatarlı saldırı girişimi olduğu, roketatarın müdürlük binasına isabet etmediği öğrenildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-20 20:22:30

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı girişimi

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinin arka sokağından, C Blok binasına doğru lav silahıyla ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu, bahçe duvarı isabet alırken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olayın ardından bir kişinin ara sokaklara doğru kaçtığı, şahsın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldığı öğrenildi.

Polis ve özel harekat ekipleri çevrede geniş çaplı bir operasyon başlattı.

İSTANBUL VALİSİ ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik saldırıya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

1-İl Emniyet Müdürlüğü bahçe duvarına isabet eden bir lav silahı saldırısı meydana gelmiş olup, personelimizden ölü,yaralı bulunmamaktadır. — Vasip Şahin (@vasipsahin) 20 Ocak 2017

​Şahin, "İl Emniyet Müdürlüğü bahçe duvarına isabet eden bir lav silahı saldırısı meydana gelmiş olup, personelimizden ölü, yaralı bulunmamaktadır. Saldırıyı yapan kişi ya da kişilerin tespit ve yakalanmalarına yönelik geniş çaplı operasyonlara devam edilmektedir" ifadelerini kullandı. 2-Saldırıyı yapan kişi ya da kişilerin tespit ve yakalanmalarına yönelik geniş çaplı operasyonlara devam edilmektedir. — Vasip Şahin (@vasipsahin) 20 Ocak 2017

Haber Ara