Dolar

32,3746

Euro

34,9953

Altın

2.324,31

Bist

9.079,97

İstanbul'da kaybolan Erkan'dan 5 gündür haber yok

İstanbul Ataşehir'de 5 gün önce kayıplara karışan 16 yaşındaki lise öğrencisinden haber alınamıyor

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-24 09:32:58

İstanbul'da kaybolan Erkan'dan 5 gündür haber yok
İstanbul Ataşehir'de 5 gün önce kayıplara karışan 16 yaşındaki lise öğrencisinden haber alınamıyor.

İstanbul Ataşehir'de 5 gün önce kayıplara karışan 16 yaşındaki lise öğrencisi Erkan Çalı'dan ailesi 5 gündür haber alamıyor. Yaz tatilini babasının dükkanında çalışarak geçirdiği öğrenilen 16 yaşındaki Çalı'nın bulunması için yakınları yetkililerden yardım bekliyor. Oğlunu bastırdığı el ilanları ile soka sokak arayan baba Yılmaz Çalı, oğlundan 5 günden beri haber alamadığını aktardı. Polise başvurduğunu anlatan baba Çalı, "Oğlumun maddi manevi herhangi bir sıkıntısı yoktu. Oğlumun normal şartlarda kaybolduğuna inanmıyorum, oğlumun daha çok kaçırıldığına inanıyorum. 5 gündür geceli gündüzlü arıyoruz. En ufak bir ipucu yok. Şu ana kadar MOBESE görüntüsü görülmemiş" dedi.

Yetkili birimlere haber verdiklerini belirten Çalı, "Henüz bir bilgi alamadık. Onlar da her tarafta arıyor. Bulanların Allah rızası için bize ulaşmalarını istiyoruz. Bu darbe olayında belki karambole geldi diye hastanelere, emniyete bildirdik, ama şu ana kadar bir sonuç alamadık" dedi.

Oğlunun resimlerini bastırdığı el ilanlarını sokak sokak dolaşarak ağaçlara, duvarlara yapıştıran, araba üzerlerine bırakan baba Yılmaz Çalı, oğlunu görenlerin kendilerine haber vermesini istedi.

Kayıplara karışan 16 yaşındaki Erkan Çalı'nın doğum gününde çekilen ve cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerinde bir hayli neşeli olduğu görülüyor. Görüntülerde Çalı'nın kardeşleri ile şakalaştığı görülüyor.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara