Dolar

32,3679

Euro

34,9588

Altın

2.325,34

Bist

9.079,97

İsrail anlaşmasına şehit eşinden tepki

Türkiye ile İsrail arasındaki anlaşmaya ilişkin en sert tepki Mavi Marmara şehidi Çetin Topçuoğlu'nun eşi Çiğdem Topçuoğlu'ndan geldi.Topçuoğlu, 'Gemide vurulsaydım da bu olanları görmeseydim' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-26 22:47:08

İsrail anlaşmasına şehit eşinden tepki

Muslimport'da yer alan yazıya göre; Türkiye ile İsrail arasındaki anlaşmaya ilişkin en sert tepki Mavi Marmara şehidi Çetin Topçuoğlu'nun eşi Çiğdem Topçuoğlu'ndan geldi.

Ekran Gazetesi adlı bir sitede bir yazı kaleme alan Topçuoğlu, hükümete seslendi."Anlaşmaya imza atan eller hiç siyonistlere taş atmadınız değil mi?" ifadelerini kullanan Mavi Marmara gazisi Topçuoğlu, "O gemide vurulsaydım da bu olanları görmeseydim" dedi.

İŞTE O YAZI

ALLAH ( c.c ) DİYORUM ALLAH ( c.c )

Mavi Marmara'da; İnsanlarımız tertemiz alınlarıyla kanlar içerisinde bir bir şehid oldular.

Mavi Marmara'nın aziz şehidleri "Allahu ekber"  nidalarıyla yerde yatarken Siyonizm'e karşı mücadelenin, kutsal Kudüs davası ve Filistinin özgürlüğünün bedelini ödüyorlardı.

Bugün kimi insanların Mavi Marmara davasının eksenini çizerken, seneler sonra İslam'ı dışlaması, davanın içinde İslam'ı sadece ahlak normu ve ticari olarak tarif etmesi akıl sahiplerini düşündürmelidir.

O şehitler, o Zafer sahibi yiğitler, kalksalar da şu günün manzarasını seyretseler, söylenenleri duysalar ne derlerdi acaba?

Bizler İnandık iman ettik ve İslam'ın hizmetkârlığına soyunduk. Tek amacımız vardır: O da ALLAH '( c.c)ın rızasına nail olmak.

Bütün çabalar, bütün faaliyetler vesile den ibarettir.

Dünün yiğitlerine, Şehitlerine layık olabilmek için İslâm olan davadan ve upuzun yürüyüşten taviz verilmemelidir. Onların mirasına sahip olabilmek için onların davalarına sahip çıkmak gerekiyor.

ALLAH ( c.c) için yola çıkmış ve bu uğurda ölümlerle eğlenen insanlara Selam olsun.

Her türlü oyunu, menfaati, günübirlik kaygıyı elinin tersiyle itip ALLAH'(c.c)ın davasına sarılmayı birinci dereceden vazife telakki eden çilekeş kardeşlerime Selam olsun .

Herkesin Bir Hesabı varsa ALLAH'(c.c)ında bir hesabı vardır ve bu hesap bütün oyunların üstündedir.

Şehitlerle yeniden yolculuğa çıkacak olmanın hazzını duydum . Ne mutlu akan gözyaşlarıma. Ne mutlu Gazi kardeşlerime. Ne mutlu vicdanlı ve onurlu düşünenlere. Ne mutlu Yurdum insanına.

O gemide vurulsaydım da bu olanları görmeseydim. Anlaşmaya imza atacak eller hiç siyonistlere taş atmadınız değil mi?

Sizleri ALLAH (c.c)a havale ediyorum.

 

 

İyiki ALLAH ( c.c ) var.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara