Dolar

32,3154

Euro

35,1147

Altın

2.292,51

Bist

9.065,48

İşler: Millet Erdoğan'ı yedirtmez

Başbakan eski Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, seçim sonrası bazı çevrelerce Erdoğan fobisinin doruğa çıktığını, milletin Erdoğan'ı yedirtmeyeceğini söyledi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-01 14:22:50

İşler: Millet Erdoğan'ı yedirtmez

İşler, yaptığı açıklamada, HDP Eş Genel Başkanları ile milletvekillerinin tavırlarını milletin ibretle ve dehşetle izlediğini belirtti.

"Çözüm Süreci'nin akamete uğratılmasının ve akan kanın sorumlusu PKK terör örgütü olduğu kadar HDP'lilerin ilkesiz tutumlarıdır" ifadesini kullanan İşler, şöyle devam etti:

"PKK terör örgütünün alçakça katliamlarını kınayamayan HDP'lilerin sırtını yasladıkları yerin terör ve silah olduğu ortaya çıkmıştır. Gelinen bu noktada Demirtaş'ın ve HDP'lilerin etkisiz eleman olduğu, iplerinin PKK'nın ve terör gladyolarının elinde olduğu ortaya çıkmıştır. Seçim öncesinde 'bağlama' ile parlatılanların makyajı ve maskesi PKK silahıyla düşerek gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. HDP, seçim kampanyasındaki yalanlarıyla hem Türkleri hem de Kürtleri kandırmıştır. Hala yalan konuşmaya, iftira atmaya devam ediyorlar."

 "Hadsizlik ve densizlik"

HDP'lilerin seçim kampanyasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldığını belirten İşler, "Seçim sonrası Erdoğan fobileri doruğa çıktı. Millet Erdoğan'ı yedirtmez. Cumhurbaşkanımıza yönelik beyanları hadsizlik ve densizliktir. Suçluluk psikolojisi içindeler. Asıl saygısızlıkları aziz milletimizedir. HDP'liler şovu bıraksın. Milletimiz teröre, teröristlere ve arkasındaki odaklara

Haber Ara