Dolar

32,3339

Euro

35,1327

Altın

2.308,99

Bist

9.079,97

iPhone 7 Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak?

3 Hafta önce tanıtımı yapılan İPhone 7 ve İPhone 7 Plus'ın Türkiye'ye ne zaman geleceği hakkında iddialar ortaya atıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-27 20:16:04

iPhone 7 Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak?

7 Eylül'de tanıtımı olan İPhone'nin ne zaman Türkiye'de olacağı merak konusu oldu. Apple'ın yeni iPhone modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus tanıtılalı 3 hafta oldu. Fakat Türkiye'ye henüz gelmedi. Bir çok ülkede satışa sunulan İphone 7 ve İphone 7 Plus modellerinin ülkemize ne zaman geleceği hakkında tarih netleşmedi. Peki, iPhone 7 Türkiye'de hangi tarihte satışa çıkacak? iPhone 7'nin Türkiye fiyatı ne olacak?

BİR ÇOK ÜLKEDE SATIŞA SUNULDU

Dünya gazetesinin haberine göre; Apple'ın 7 Eylül'de tanıttığı ve geçtiğimiz haftalarda Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, İrlanda, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Porto Riko, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, BAE, İngiltere, ABD Virgin Adaları, İngiliz Virgin Adaları ve ABD'de satışa sunulan cihazların Türkiye'ye geleceği tarih hala netleşmiş değil.

14 EKİM'DE APPLE STORE RAFLARINDA

Apple'ın diğer modellerde uyguladığı satış politikası göz önünde bulundurulduğunda cihazların Türkiye pazarına Ekim ayının 2'nci haftasında girmesi bekleniyor. Resmen duyurulmasa da iPhone 7 ve 7 Plus'un 14 Ekim'de Türkiye'deki Apple Store'lardaki raflarda yerini alacağı iddia ediliyor.

Haber Ara