Dolar

32,3235

Euro

35,0720

Altın

2.306,99

Bist

9.079,97

İnegöl Belediyespor'da liderlik sevinci

İnegöl Belediyespor'da liderlik sevinci

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-28 23:42:16

İnegöl Belediyespor'da liderlik sevinci
Erkekler Voleybol 1. Lig'de sahasında Maliye Milli Piyango'yu 3-1 yenen İnegöl Belediyespor'da liderlik sevinci yaşanıyor.

Aynı zamanda İnegöl Belediye Başkanı olan kulüp başkanı Alinur Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray HDİ Sigorta, Arkas Spor ve Maliye Milli Piyango takımlarını yenerek liderliğe yükseldiklerini aktaran Aktaş, "Maliye Milli Piyango bu işte ciddi yatırım yapan önemli bir kulüp. Çok güzel ve haklı bir galibiyet daha aldık. Hocalarımızı, ekibimizi, taraftarı herkesi yürekten kutluyorum. Gerçekten iyi gidiyoruz. Allah nazarlardan saklasın. Şimdi sırada Ziraat Bankası var" diye konuştu.

Yenemeyecekleri takımın olmadığını belirten Aktaş, takım olarak çıtayı giderek yükselttiklerini belirterek, "Ligdeki takımlar İnegöl Belediyespor'dan çekiniyor. İyi oyun sergileyerek her maçı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Taraftarların takıma sahip çıktığını dile getiren Alinur Aktaş, daha dolu tribünlere oynayıp yeni galibiyetler elde etmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy ise güzel bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

İyi biz çizgi yakaladıklarını dile getiren Aksoy, şunları kaydetti:

"Güzel bir galibiyet ama daha güzel tarafı seyirciyle beraber bütünleşerek bu galibiyeti kutluyoruz. Bu her şeye değer. İnegöl halkı, sporcu, taraftar, teknik ekip herkes aynı coşkuyu yaşıyor. İyi bir çizgi yakaladık. Bu çizgimizi sürekli muhafaza edip üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. Birbirine çok yakın takımlar var. Kim daha iyi havayı teneffüs ederse o takım daha başarılı oluyor. Bundan sonraki tüm maçlarımızı en iyi şekilde kapatmak istiyoruz."

Haber Ara