Dolar

32,5855

Euro

34,7622

Altın

2.505,75

Bist

9.693,46

İnegöl Belediyespor'a yeni yardımcı antrenör

İnegöl Belediyespor'a yeni yardımcı antrenör

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-28 12:29:32

İnegöl Belediyespor'a yeni yardımcı antrenör
Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, yardımcı antrenör Mustafa Ak ile anlaştı.

İnegöl Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Rıdvan Kocaağa, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, teknik heyeti oluşturduklarını söyledi.

Voleybol Efeler Ligi'nde İnegöl'ü en iyi şekilde temsil edeceklerini vurgulayan Kocaağa, "Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl çok iyi bir sezon geçirmiştik. Bu yıl da inşallah aynı başarıyı yakalarız, hatta üzerine çıkarız. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımızı yaptık. Yardımcı antrenörlük için Mustafa Ak ile anlaştık. Mustafa hocamız Ertuğrul Erdoğan ve Savaş Akkaya hocalarımızla yardımcı antrenörlük görevini yapacak. Anlaşmanın her iki taraf adına da hayırlı olmasını diliyorum."

Yardımcı antrenör Mustafa Ak ise İnegöl Belediyespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade etti. Ak, şunları dile getirdi:

"Buraya yabancı değilim. Ailemle Yenişehir'de yaşıyorum. Daha önce 2 yıl yıldız milli takımında görev yaptım. Bir yıl da Uludağ Üniversitesi Spor Okulları'nda görev aldım. Daha sonra da İnegöl Belediyespor ile anlaştım. Antrenörümüz Levent Zoroğlu, yardımcı antrenör hocalarımız ve voleybolcularımızla inşallah İnegöl Belediyespor'u hak ettiği noktalara taşıyacağız."

Haber Ara