Dolar

32,5499

Euro

34,8837

Altın

2.430,58

Bist

9.645,02

Imperial Hastanesi Idmanocagi'nda hedef, yari final

Imperial Hastanesi Idmanocagi'nda hedef, yari final

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-11 12:13:23

Imperial Hastanesi Idmanocagi'nda hedef, yari final
Voleybolda Kadınlar CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında İsviçre'nin Sm Aesch Pfeffingen takımını 3-0 yenen İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda yüzler gülüyor.
Kulüp yönetim kurulu üyesi Fikret Çankaya, deplasmanda kazandıkları önemli avantajı evlerinde de sürdürüp yarı finale çıkacaklarına yürekten inandıklarını söyledi.
Çankaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda elde ettikleri galibiyetten ötürü mutlu olduklarını belirtti.
Rövanş maçı için çok önemli bir avantaj yakaladıklarını vurgulayan Çankaya, 'İsviçre'ye galibiyet için gitmiştik. Baştan sona çok iyi bir oyun oynadık. Setleri önemli sayı farklarıyla kazandık. Oyuncularımız gerçekten mükemmel bir mücadele sergiledi. Hiç oyundan düşmedik. Oyuna nasıl hızlı ve atak başladıysak öyle de tamamladık' diye konuştu.
Rövanş maçında da hedeflerinin galibiyet olduğunu belirten Çankaya, 'Takımımızın rövanş karşılaşmasını da kazanarak yarı finale yükseleceğini düşünüyoruz. Deplasmanda kazandığımız önemli avantajı evimizde de sürdürüp yarı finale çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Bize güvenenleri mahcup etmediğimiz için de çok sevinçliyiz' ifadelerini kullandı.

Haber Ara