Dolar

32,3776

Euro

35,0297

Altın

2.326,46

Bist

9.142,40

'İkinci emir gelene kadar nöbetteyiz'

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, öğle yemeğini personelle birlikte yedi. Yemekte ve yemekten sonra da diğer masaları gezerek çalışanları demokrasi nöbeti konusunda uyaran Başkan Çelik, 'Milletimizin geleceği için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da demokrasi nöbetine devam edeceksiniz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-26 13:02:11

'İkinci emir gelene kadar nöbetteyiz'
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, öğle yemeğini personelle birlikte yedi. Yemekte ve yemekten sonra da diğer masaları gezerek çalışanları demokrasi nöbeti konusunda uyaran Başkan Çelik, "Milletimizin geleceği için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da demokrasi nöbetine devam edeceksiniz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, personel yemekhanesinde eline tepsiyi alarak tabldotta sıraya girdi ve yemeğini alarak personelle birlikte yedi. Yemek sırasında çalışanlarla sohbet eden Başkan Çelik, demokrasi nöbetiyle ilgili de fikirlerini aldı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz sürecinde üstlendiği role vurgu yapan Başkan Mustafa Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ölene kadar arkasında durmamız ve her gün meydanda nöbete katılmamız lazım" dedi. Yemekten sonra diğer masaları de gezerek personele uyarılarını sürdüren Başkan Mustafa Çelik, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da demokrasi nöbetine devam edeceksiniz. İkinci bir emir gelene kadar nöbetteyiz" diye konuştu.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara