Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

İhvan'dan Türkiye'ye taziye mesajı

Müslüman Kardeşler, Ankara'daki bombalı saldırıyla ilgili Türkiye'ye taziyelerini iletti...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-13 00:00:16

İhvan'dan Türkiye'ye taziye mesajı

TİMETÜRK I HABER MERKEZİ

97 kişinin hayatını kaybettiği, 58'i ağır 365 kişinin yaralandığı Ankara'daki Barış Mitingi'ne yönelik bombalı saldırıyı Müslüman Kardeşler kınadı. Yapılan yazılı açıklamada İhvan, Türkiye'ye başsağlığı dileklerinde bulundu.

Müslüman Kardeşler'in yaptığı yazılı açıklama şöyle;

Müslüman Kardeşler cemaati adına Rehberlik konseyi başkanı Prof. Dr. Muhammed Bedii, Türkiye Cumhuriyeti başkenti Ankara'da 10 Ekim 2015 tarihinde meydana gelen ve masum sivilleri hedef alan elim terör saldırılarına karşı Türkiye devleti, hükümeti ve halkıyla dayanışma içine olduğunu ifade eder.

Müslüman Kardeşler cemaati, elim terör saldırısı nedeniyle Türkiye halkına ve devletine en derin üzüntü ile taziyelerini iletir. Saldırıda hayatını kaybeden masum sivillere Allah'tan (cc) rahmet, yakınlarına sabır, Olayda yaralananlara ise acil şifa dileklerini sunar.

Bizler, Türkiye halklarının en kısa sürede dayanışma içerisinde bu gibi hain terör saldırılarını atlatacak güce sahip olduğunu ve geleceğe yönelik kalkınma ve gelişme hamlelerine devam edeceğine inanıyoruz.

Ayrıca Türkiye'deki halkların tek saf olarak bu hain terör saldırılarının karşısında duracağını ve hesapları boşa çıkaracağına inanıyoruz.

“O'ndan geldik ve elbette O'na döndürüleceğiz”


İbrahim MÜNİR
Müslüman Kardeşler Cemaati Rehberlik Konseyi Bşk. Yard.

 

Haber Ara