Dolar

32,3693

Euro

34,9545

Altın

2.325,65

Bist

9.086,70

İçişleri Bakanı Soylu Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-22 17:56:19

İçişleri Bakanı Soylu Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Gaziantep'te 10 ilin valisi ile bölge güvenlik toplantısı gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ikinci durağı Gaziantep Valiliği oldu. Burada yaklaşık 3 saat kalan Soylu, daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti. Bakan Soylu'ya belediye ziyaretinde, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanı Yaşar Güler eşlik etti.

İçişleri Bakanı Soylu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Burası ülkemizin üreten vilayetidir. Bize tarihimizde büyük gururlar yaşatan bir ilimizdir. Referandum sürecinde 10 ilimizde valilerimizle güvenlik tedbirlerinin nasıl olması gerektiğini, aldığımız bir takım tedbirleri nasıl hayata geçireceğimizi ortaya koyan bir değerlendirme yaptık. Biz Gaziantep'te bütün güvenlik birimleriyle buraya nasıl yardımcı olabiliriz değerlendirmesi yaptık. Fatma Şahin gençlere büyük bir rol modeldir. Kendisine teşekkür ederim" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, "Başarımız Cumhurbaşkanımız ve ekibi olan sizlerin sayesindedir. Bize güvenmek Anadolu kadınına güvenmektir. Bir kez daha burayı ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Bakan Soylu'ya el işlemesi hediye etti.

Haber Ara