Dolar

32,5179

Euro

34,7280

Altın

2.491,77

Bist

9.548,09

HSYK'dan 8 kişilik başsavcı kararnamesi

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesi, 26 Temmuz 2016 tarihli kararnamesiyle 8 başsavcının yeni görev yerleri belirlendi

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-26 23:13:34

HSYK'dan 8 kişilik başsavcı kararnamesi

Habertürk'ün haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu HSYK tarafından İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcılığı'na atandı. Başsavcı Salihoğlu'nun yerine ise Başsavcı Vekili İrfan Fidan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı oldu.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Dairesince hazırlanan 8 kişilik kararnameyle İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Turan Çolakkadı, Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı'na, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu da İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcılığına atandı. Hadi Salihoğlu'nun yerine Başsavcı Vekili İrfan Fidan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı oldu.

Aynı kararname ile Kocaeli Başsavcısı Mustafa Küçük, Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına, Yalova Başsavcısı Mehmet Ali Kurt da Kocaeli Başsavcılığına atandı.

Yalova Başsavcılığına, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür, Midyat Başsavcısı İbrahim Bozkurt ise Bartın Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı. Merzifon Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun ise Midyat Cumhuriyet Başsavcısı olarak görevlendirildi. 

Haber Ara