Dolar

32,3369

Euro

35,1436

Altın

2.241,52

Bist

8.745,71

'Hizbullah' ve 'PKK' yazılı mermiler iddiası

HDP Milletvekili Beştaş, bölgede bazı evlere bırakılan mermilerle ilgili çok önemli bir iddiada bulundu...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-10 01:24:40

'Hizbullah' ve 'PKK' yazılı mermiler iddiası

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, Adana'da bazı evlere bırakılan mermilerle ilgili önemli iddialarda bulundu. Beştaş, "Hizbullah" ve "PKK" yazılı mermilerin gönderildiğini öne sürerek, "Bu mermileri koyan ne Hizbullah'tır ne PKK ne de başka bir güçtür" dedi.

Ajansların haberine göre; Beştaş, partisinin Adana İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kentte bazı evlere üzerinde "Hizbullah" ve "PKK" yazılı mermi gönderildiği iddiasında bulunarak, şöyle dedi:

"İki yönlü bir mermi bırakma olayı var. HDP'li olarak bilinen yöneticilerimizin ve üyelerimizin evine, üzerinde 'Hizbullah' yazılı mermiler bırakılmış. Yine başka düşüncede ve yaşam felsefesinde olduğu tahmin edilenlere de bu merminin 'PKK' yazılı şekli gönderilmiş. Bu mermileri koyan ne Hizbullah'tır ne PKK ne de başka bir güçtür."

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, konuyu TBMM gündemine taşıdıklarını belirterek, "Bunun peşini asla bırakmayacağız. Hem savcılık şikayetlerinde hem Meclis düzeyinde hem ulusal hem de uluslararası kamuoyunda bu faillerin ortaya çıkması için asla geri adım atmayacağız" dedi. 

Haber Ara