Dolar

32,5837

Euro

34,8026

Altın

2.514,10

Bist

9.693,46

Hentbolda maçın ardından

Hentbolda maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-10 20:57:15

Hentbolda maçın ardından
" Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO'da, antrenör Hakan Günal, "Bir hakemin görevi maçı kafa kafaya getirmek değildir. Herkes lütfen kendi görevini yapsın" dedi.

Günal, berabere kaldıkları Merzifon Belediyespor maçı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, çok önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını ve iki takımın da iyi bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi.

Her iki takım oyuncularını da tebrik eden Günal, mücadelenin hakemini eleştirerek, şunları kaydetti:

"Maçın kaderini bırakın Merzifon'un oyuncularımı belirliyor bırakın onlar belirlesin veya Taşova'nın oyuncularımı belirliyor bırakın onlar belirlesin. Hakemler, artık siz devreye girmeyin. Bir takım maçı alıp götürüyor diye müdahil olup da o takımın önünü kesmeyin. Bu sezon bizim ikinci kez canımız yanıyor. Geçen haftaki maçta aynı şekilde bu maçta aynı. Bir hakemin görevi maçı kafa kafaya getirmek değildir. Herkes lütfen kendi görevini yapsın."

- Merzifon Belediyespor cephesi

Merzifon Belediyespor Antrenörü Murat Mızrakçı da Amasya'da güzel bir ortam hazırlandığını dile getirdi.

Amasya'nın iki güzide ilçesinin karşı karşıya geldiğini aktaran Mızrakçı, "Amasya, geçen yıldan tecrübesi olan bir takım. Oturmuş bir sistemi düzeni ve tecrübeli bir hocası var. Kaleye oynayabilen oyuncuları var ve biz bunu biliyorduk. Akıllı hücum yapıp iyi savunma yapıyorlardı. Hafta boyunca buna hazırlandık. Biz yeni bir takımız. Sporcularım maçtan zaman zaman koptular, ama güzel olan tekrar toparlanmayı bildiler. Mücadeleyi hiçbir şekilde bırakmadılar" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara