Dolar

32,5123

Euro

34,9408

Altın

2.433,87

Bist

9.716,77

Hatay'da Memur-Sen Türkiye Buluşması Toplantısı

Hatay'da Memur-Sen Türkiye Buluşması Toplantısı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-08 22:46:49

Hatay'da Memur-Sen Türkiye Buluşması Toplantısı
Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, 'Memur-Sen ailesi olarak her dönem, zeminde ayrıştırıcı anlayışlara karşı birleştirici ve bütünleştirici olduk. Bu yolda sorumluluk almaktan asla kaçınmadık' dedi.

Turbay, Hatay'da bir restoranda düzenlenen Memur-Sen Türkiye Buluşması Toplantısında, Memur-Sen'in çağın gereklerini reddetmeden, insanı,- hakikatle buluşturan, bütün insanlığı kemal yolculuğuna davet eden, zulme ve zalime karşı sesini yükselten bir isyan hareketi olduğunu belirtti.

Hiç kimsenin etnik kökenine, ırkına, mezhebine ve dinine bakmadıklarını ifade eden Turbay, şunları söyledi:

'Memur-Sen öncü medeniyet, güçlü sendika ve yeni Türkiye vizyonuna sahip bir idrak hareketidir. Memur-Senliler bizi biz yapan değerlerin yaşayıcısı, yaşatıcısı, sözcüsü çağın erdemliler hareketinin tutarlı, kararlı ve vakarlı öncüsüdür. Memur-Sen ailesi olarak her dönem, zeminde ayrıştırıcı anlayışlara karşı birleştirici ve bütünleştirici olduk. Bu yolda sorumluluk almaktan asla kaçınmadık. Etnik, mezhepsel, bölgesel ve ideolojik sendikacılık yerine hizmet, akademik, toplumsal ve değerler sendikacılığı yaptık. Erdemli yolculuğumuza kamu görevlileri, ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hizmet üreterek devam ettik. Türkiye'nin en ücra noktalarına kadar örgütlüyüz. Dünyanın neresinde inleyen bir yer varsa oraya insanlık taşıyoruz.'

Turbay, Memur-Sen'nin bir milyon üye hedeflediğini aktardı.

Toç-Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya da Memur-Sen'in zamana, mekana, toprağa, vatana, insana ve insan onuruna karşı sorumluluğunun olduğunu belirtti.

Kaya, 'Memur-Sen ülkenin ekmek, emek, demokrasi ve özgürlük mücadelesini birbirine karıştırmadan geçmiş yılların tecrübesiyle ülkenin buralara gelmesinde tarihi rol oynamıştır' dedi.

Toplantıya, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç ile sendika üyeleri katıldı.

Haber Ara