Dolar

32,6008

Euro

34,8157

Altın

2.503,33

Bist

9.448,94

Hastanede darp güvenlik kameralarına yansıdı

Hastanede darp güvenlik kameralarına yansıdı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-27 13:45:52

Hastanede darp güvenlik kameralarına yansıdı
Birecik Devlet Hastanesinde hasta yakınlarının 2 hemşireyle 2 güvenlik görevlisini darp etmesi, hastanedeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Kamera kayıtlarında, hastanenin acil servisine gelen hasta yakınları olduğu iddia edilen bazı kişiler ile hastane çalışanları arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüşüyor. Kavgada hasta yakınları olduğu iddia edilen kişiler, hastane çalışanlarını darp ederek bir kişiyi masadan düşürüyor. Daha sonra hasta yakınları masa üzerindeki bilgisayar ekranı yere düşen kişiye fırlatıyor.

Bir süre sonra çevredekilerin ara girmesiyle hasta yakınları dışarıya çıkarılıyor.

Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Keşküş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanelerinde hasta yakınları ile hastane çalışanları arasında tatsız bir olay yaşandığını söyledi.

Sağlık çalışanları olarak vatandaşlara en güzel hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirten Keşküş, "Çalışanlarımız saldırıya uğramışlardır. Hemşirelerimiz sözlü saldırıya uğramış, ortamı yatıştırmaya çalışan güvenlik görevlilerimiz ise darp edilmiştir. Konu adli mercilere intikal edilmiş olup olayın takipçisi olacağız. Buradaki özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sağlıkta şiddeti kınıyoruz" dedi.

Birecik Devlet Hastanesinin acil servisinde dün hasta yakınları ile hastane çalışanları arasında çıkanda kavgada 2 hemşireyle 2 özel güvenlik görevlisi darp edilmişti. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Haber Ara