Dolar

32,3441

Euro

35,0983

Altın

2.310,12

Bist

9.079,97

Hasan Ali Kaldırım: 'Emre Mor Türkiye'nin Ronaldo'su olur'

A Milli Takım'ın deneyimli oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, genç oyuncu Emre Mor'un Türkiye'nin Ronaldo'su olabileceğini söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-01 00:54:43

Hasan Ali Kaldırım: 'Emre Mor Türkiye'nin Ronaldo'su olur'
A Milli Takım'ın deneyimli oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, genç oyuncu Emre Mor'un Türkiye'nin Ronaldo'su olabileceğini söyledi.

Karşılaşma sonrası A Milli Takım'ın Freiburglu genç oyuncusu Çağlar Söyüncü ve Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım, gazetecilere değerlendirmede bulundu.

Sötüncü, iyi bir şekilde dinlenip Zagrep'ten iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Milli Takım'da oynamanın guru verici olduğunun altını çizen Söyüncü, "Benim içinde guru verici bir olay, her gence nasip olmuyor. Bana nasip oldu. Bana verilen fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. İnşallah daha iyi olacağım" dedi.

"Gençler için Fatih Hoca büyük şans"

Genç futbolcular olarak her zaman bir çok hayallerinin olduğunu dile getiren Söyüncü, "Daha üst liglerde oynamak ve Milli Takım'da kalıcı olmak istiyoruz. Hedefi olmayan futbolcu çok uzun süre oynayamaz diye düşünüyorum. Elimizdeki ile yetinmememiz gerekir. Daha iyiyi elde etmek için daha çok çalışmalıyız" diye konuştu.

Fatih Terim'in Milli Takım'a 12 tane genç oyuncu çağırdığını aktaran Söyüncü, "Bizleri çok seviyor, hata yapsak da her zaman aramızda duruyor. Gençler için Fatih Hoca çok büyük bir şans. Bize verdiği forma şansını en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Hasan Ali: "Önemli olan Hırvatistan maçı"

Hasan Ali Kaldırım ise, karşılaşmanın sıcak bir havada oynandığını belirterek, "İki takımda zorlandı. Sonuçta hazırlık maçıydı yeni bir kadroydu aramıza yeni katılan tecrübesiz arkadaşlarımız vardı. Onlarda tecrübe kazanınca eminim Milli Takım'a yıllarca hizmet edecekler. Önemli olan Hırvatistan ile oynayacağımız eleme maçıdır. İnşallah pazartesi takım halinde iyi bir sınav veririz. 10 gündür kasığımda bir sorun var biraz zorluyor ama inşallah ilerleyen zamanlarda geçer" açıklamasında bulundu.

Emre Mor hakkında da açıklama yapan Kaldırım, "Emre çok yetenekli biraz daha tecrübe kazanında Türkiye'nin Ronaldo'su olabilir. Gol pozisyonları ve golleri değerlendirirse iyi bir dünya yıldızı olur" dedi.

Haber Ara