Dolar

32,5743

Euro

34,7648

Altın

2.495,93

Bist

9.524,59

Halep'teki tek çocuk doktoru dünkü saldırıda öldü

Rus jetlerinin dün Kudüs hastanesine düzenlediği saldırıda Halep'teki tek çocuk doktoru olan Muhammed Vesim Meaz'ın da yaşamını yitirdiği bildirildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-01 17:31:11

Halep'teki tek çocuk doktoru dünkü saldırıda öldü

AA'nın haberine göre; usya ve Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının, Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelere düzenlediği hava saldırısında ölenlerin sayısının 31'e yükseldiği bildirildi. Rus jetlerinin dün Kudüs hastanesine düzenlediği saldırıda Halep'teki tek çocuk doktoru olan Muhammed Vesim Meaz'ın da yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Sivil savunma yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Rus ve rejim jetlerinin Halep'te yönetim karşıtlarının kontrolündeki Kellese, Sukeri, Bustan el Kasr, Sahur ve Cub el-Kube semtlerinde sivil yerleşim yerlerine gerçekleştirdiği saldırılar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 31'e ve yaralananların ise 120'ye çıktı.

''Halep'teki tek çocuk doktoru Rus saldırılarında dün öldü''

Rus jetleri dün Kudüs hastanesine düzenlediği saldırıda çok sayıda hastanın ve sağlık personelinin yaşamını yitirdiğine işaret eden Halep yerel koordinasyon komitesi üyesi Ebu Leyla, "Halep'teki tek çocuk doktoru olan Muhammed Vesim Meaz Rus saldırısında hayatını kaybetti. Rusların yoğun saldırıları nedeniyle insanlar çarşı ve pazarlara gitmeye korkuyor" diye konuştu.

Haber Ara