Dolar

32,4823

Euro

34,7700

Altın

2.489,12

Bist

9.538,18

GÜNCELLEME - Manisa'daki cinayet

GÜNCELLEME - Manisa'daki cinayet

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-28 23:15:54

GÜNCELLEME - Manisa'daki cinayet
Manisa'nın Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan Cansel B'yi öldürdüğünü itiraf eden F.Y, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Cansel B'nin mezarı başında tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunan ve suçunu itiraf eden eski erkek arkadaşı F.Y, Hüdük Mahallesi'ndeki olay yerinde yapılan keşif ve işlemlerin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Mahkemede F.Y'nin fenalaşması üzerine adliyeye gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından duruşmaya devam edildi.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan F.Y, Salihli Cezaevine gönderdi.

- Olay

Demirci ilçesinde 3 gündür kayıp olan Cansel B'nin cansız bedeni, 17 Haziran'da ormanlık alanda bulunmuş, ceset üzerinde yapılan incelemede genç kızın bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenmişti.

Demirci Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında maktulün babası M.B. ve ağabeyi A.B. tutuklanmıştı.

F.Y, Cansel B'nin mezarı başında tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunmuş, kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesinden Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edilmiş, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Demirci İlçe Jandarma Komutanlığına götürülmüştü.

F.Y'nin ifadesinde Cansel B'yi bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenilmişti.

Cansel B'nin öldürülmesiyle ilgili verdikleri çelişkili ifadeler nedeniyle tutuklanan babası M.B. ve ağabeyi A.B. ise F.Y'nin suçunu itiraf etmesi üzerine mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

Haber Ara