Dolar

32,3238

Euro

35,1348

Altın

2.305,13

Bist

9.079,97

GÜNCELLEME - Manisa'daki cinayet

GÜNCELLEME - Manisa'daki cinayet

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-28 19:36:40

GÜNCELLEME - Manisa'daki cinayet
Manisa'nın Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık arazide cesedi bulunan Cansel B'nin mezarı başında tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunan ve suçunu itiraf eden eski erkek arkadaşı F.Y'ye, olay yerinde keşif yaptırıldı.

Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünden oluşan özel bir ekiple zanlı F.Y, geniş güvenlik önlemleri altında çelik yelek giydirilerek olayın yaşandığı Hüdük Mahallesi'ne getirildi.

Kocadere mevkisindeki olay yerinde zanlı, cinayeti nasıl işlediğini cumhuriyet savcısına anlattı.

F.Y.'nin, Hüdük Mahallesi girişinde bulunan köprüde Cansel B. ile buluştuğunu, burada kendisini bıçakla öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Zanlının işlemlerinin ardından bugün akşam saatlerinde mahkemeye sevk edileceği kaydedildi.

- Baba ve ağabeyi serbest bırakıldı

Cansel B'nin öldürülmesiyle ilgili verdikleri çelişkili ifadeler nedeniyle tutuklanan babası M.B. ve ağabeyi A.B. ise F.Y'nin suçunu itiraf etmesi üzerine mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

- Olay

Demirci ilçesinde 3 gündür kayıp olan Cansel B'nin cansız bedeni, 17 Haziran'da ormanlık alanda bulunmuş, ceset üzerinde yapılan incelemede genç kızın bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenmişti.

Demirci Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında maktulün babası M.B. ve ağabeyi A.B. tutuklanmıştı.

F.Y, Cansel B'nin mezarı başında tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunmuş, kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesinden Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edilmiş, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere dün Demirci İlçe Jandarma Komutanlığına götürülmüştü.

Zanlının ifadesinde Cansel B'yi bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenilmişti.


Haber Ara