Dolar

32,3661

Euro

35,0127

Altın

2.324,55

Bist

9.125,20

Gümüşhane'de AK Parti'den 15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi

Gümüşhane'de AK Parti İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz'un halkın zihninde canlı tutulması adına '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi' konulu 47 fotoğraftan oluşan sergi açıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-30 14:57:00

Gümüşhane'de AK Parti'den 15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi
Gümüşhane'de AK Parti İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz'un halkın zihninde canlı tutulması adına '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi' konulu 47 fotoğraftan oluşan sergi açıldı.

Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirilen serginin açılışına Vali Okay Memiş, Jandarma Komutan Vekili Yarbay Semih Bulut, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İhsan Günaydın, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Serginin açılışında konuşan Vali Memiş, serginin 30 Ağustos'ta açılmasının çok anlamı olduğunu söyledi. 15 Temmuz'da hayatını kaydeden 240 şehide Allah'tan rahmet dileyen Vali Memiş, "Burada Gümüşhaneli Şerife Boz Anayı, Vasfi Yılmaz kardeşimi gördük. Serginin 30 Ağustos'ta acıkması çok anlamlı oldu. Allah bir daha böyle bir şeyi ülkemize yaşatmasın. Devlet olarak bunun tedbirlerini alıyoruz. Ordumuz ve bütün kamu bürokrasisi FETÖ'cü kanserli yapıdan kurtuldukça Türkiye daha güçlü olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye çok daha gelecek vadeden bir yapıya doğru gidecek. İstiklal Savaşı'nda ve 15 Temmuz'da şehit olan 240 vatandaşımıza Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize Allahtan şifa diliyorum" dedi.

"TÜRK MİLLETİ İKİNCİ ZAFERİNİ 15 TEMMUZ'DA ELDE ETTİ"

AK Parti İl Başkanı Köse ise büyük Türk Milleti'nin birinci büyük zaferini 30 Ağustos'ta ikincisini ise 15 Temmuz 2016 tarihinde kazandığını belirterek, "Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Bundan tam 94 yıl önce Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılmış olan kurtuluş mücadelesinin 94. Yıl dönümü. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz'da Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine giren FETÖ mensuplarınca girişilmiş olan darbe teşebbüsünün akamete uğratıldı. Bugün burada sergilemiş olduğumuz resimler aynen 94 yıl önce büyük milletin vermiş olduğu mücadeleyi göstermektedir. Biz bu 15 Temmuz tarihine ikinci büyük zafer diyoruz. Belki de ikinci Kurtuluş mücadelesi olarak ta adlandırılabilir. Bu vesile ile 15 Temmuz'un halkın zihninde canlı tutulması adına 15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi düzenledik. Sergide 15 Temmuz gecesi özelikle İstanbul ve Ankara'da milletimiz tarafından vermiş olan mücadeleyi gösteren fotoğraflar var. 1922 yılında Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen mücadelede bu millet 7 düveli püskürttü. 15 Temmuz gecesi de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde verilmiş olan mücadele ile egemen güçlerin Türkiye'deki uzantıları olan hain FETÖ mensupları başarısız olmuşlardır" diye konuştu.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara