Dolar

32,3809

Euro

35,2362

Altın

2.326,18

Bist

9.079,97

Gomez'e Fenerbahçe kancası

Paraguaylı stoperin menajeri Agusto Paraja, 'Beşiktaş ve Fenerbahçe'den teklif geldi. Son kararı Gomez'in kulübü Lanus söyleyecek' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-28 16:50:05

Gomez'e Fenerbahçe kancası

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk mücadelesinde amansız bir yarışa giren Beşiktaş ile Fenerbahçe, bu kez transferde karşı karşıya geldi.

Habertürk'ün haberine göre; Sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş yönetiminin prensip anlaşmasına vardığı Gustavo Gomez için teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Radyospor'a konuşan Paraguaylı defans oyuncusunun temsilcisi Agusto Paraja, "Beşiktaş'la görüşme halindeyiz. Bize Türkiye'den ilk teklif Beşiktaş'tan geldi. Beşiktaş için beni sayısız kişi aradı. Henüz bir sonuca ulaşmış değiliz çünkü önce Lanus'la anlaşmaları gerekiyor. Sonrasında F.Bahçe de bize teklifte bulundu. Lanus'la anlaşırlarsa bizim taleplerimiz belli. Bu çerçevede fikrimizi söyleriz. Valencia ve Lazio da Gustavo için bizimle temasa geçti. Onlar da Arjantin ekibiyle görüşüyor. Kulüpler bütçelerine göre karar verecek, biz de kendi açımızdan en ikna edici olanı seçeceğiz. Türk kulüpleri de olur, neden olmasın. Ancak şu anda bunun ötesinde bir yorum yapamam" dedi.

VALENCİA VE LAZİO DA PEŞİNDE

Arjantin kulübü Lanus, başarılı savunmacı için 7 milyon euro istiyor. Paraja, "Son söyledikleri rakam 7 milyon euro'ydu, ancak ben daha altında bir fiyata anlaşılabileceğini düşünüyorum. Tabii ki bu benim kişisel fikrim. Oyuncum kendini ispatladı. Kulübün taleplerinin yüksek olması normal. Lanus'la anlaşan kulüplerden bir tanesini tercih edeceğiz" diye konuştu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara