Dolar

32,3546

Euro

34,9507

Altın

2.325,47

Bist

9.079,97

Gökhan Gönül'den Beşiktaş açıklaması

Fenerbahçe’de sözleşmesi uzatılmayan ve son şampiyon Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilen Gökhan Gönül'den açıklama geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-27 10:16:26

Gökhan Gönül'den Beşiktaş açıklaması

Fenerbahçe ile sözleşmesi uzatılmayan ve yakın zamanda Beşiktaş ile sözleşme imzalaması beklenen Gökhan Gönül, Sabah Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. "Sustukça beni polemiklerin içine çekmeye çalıştılar" diyen deneyimli oyuncu, "Şimdiye kadar aldığım paranın hakkını, sonuna kadar vermeye çalıştım. Tam 9 yıl Fenerbahçe formasını hakkıyla giydim ve kulübü en iyi şekilde temsil ettim. Fenerbahçe'de kazandıklarımız ortada. Hep şükür dedik ve paranın hakkını fazlasıyla verdik. Hiçbir zaman yanımızdaki oyuncu ne kadar alıyor, neden fazla alıyor gibi bir düşüncemiz asla olmadı. Ben hep yüreğimle oynadım. Bundan sonra da öyle olacak. Beni polemiklerin içine çekmelerine izin vermem" diye konuştu.

"TATİLDEN SONRA OTURUP DETAYLI ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Gökhan Gönül, Beşiktaş'a transferi konusunda da açıklamalarda bulundu. Avrupa Şampiyonası'nın ve transfer sürecinin kendisini çok yorduğunu vurgulayan başarılı sağ bek, "Şimdi tatil zamanı. İyice dinlenip kafamı boşaltacağım ve kendimi yeni sezona en iyi şekilde hazırlayacağım. Menajerim 2-3 takımın beni transfer etmek istediğini söyledi. Bunların içinde Beşiktaş Kulübü de var. Tatilden sonra oturup hepsini detaylı olarak değerlendireceğiz. Sonra da kararımızı vereceğiz" diye konuştu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara