Dolar

32,3187

Euro

35,0651

Altın

2.307,92

Bist

9.079,97

GGC İngilizce kursu açıyor

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC), Malumat Toplum Bilgilendirme Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği ücretsiz dil kursları, İngilizce kursu ile devam edecek.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-27 14:58:08

GGC İngilizce kursu açıyor
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC), Malumat Toplum Bilgilendirme Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği ücretsiz dil kursları, İngilizce kursu ile devam edecek.

GGC Toplantı Salonu'nda 8 Ekim 2016 Cumartesi günü saat: 10:00'da başlayacak İngilizce kursu 11 hafta sürecek. GGC Başkanı İbrahim Ay, kursa katılmak isteyen basın mensuplarının 1 Ekim 2016 Cumartesi gününe kadar GGC'ye müracaat edebileceklerini söyledi.

Malumat Toplum Bilgilendirme Merkezi ile basın mensuplarının yabancı dil öğrenmesine yönelik 'Yabancı Dil Kursları Protokolü' imzalayan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti bu protokol kapsamında ikinci kursun duyurusunu yaptı. Daha önce Malumat Toplum Bilgilendirme Merkezi ile işbirliği halinde ücretsiz Arapça kursu düzenleyen Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti, bu hizmeti İngilizce Kursu ile devam ettirecek.

'İngilizce kursu 11 hafta sürecek'

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu'nda Cumartesi ve Pazar saat: 10:00 ile 12:00 arasında verilecek kursun ilk dersi 8 Ekim Cumartesi günü saat: 10:00'da başlayacak. Kursa katılmak isteyen basın mensupları 1 Ekim 2016 Cumartesi gününe kadar GGC'ye şahsen başvuruda bulunabilecekler.

'Hedefimiz sektördeki vizyonu yükseltmek'

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, yabancı dil kursları ile sektördeki vizyonu yükselterek özellikle yeni nesil gazetecilerin daha donanımlı yetişmesini hedeflediklerini söyledi. Arapça ile başlayan yabancı dil kurslarının İngilizce kursu ile devam edeceğini dile getiren Ay, 'GGC yönetim olarak bugüne kadar verdiğimiz sözleri yerine getirmeye büyük özen gösterdik. Yabancı Dil kursu konusunda da Malumat Toplum Bilgilendirme Merkezi ile imzaladığımız Yabancı Dil Kursları Protokolü gereği kurslarımızı periyodik olarak sürdürüyoruz. Camiamıza hayırlı olsun' diye konuştu.

Haber Ara