Dolar

32,4885

Euro

34,6088

Altın

2.481,75

Bist

9.577,40

Genelkurmay: Midyat'ta 1 asker, 2 korucu şehit, 2 asker yaralı

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin Midyat'ta Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığına bomba yüklü araç ile düzenlenen saldırıda bir asker ve iki köy korucusu

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-26 08:44:09

Genelkurmay: Midyat'ta 1 asker, 2 korucu şehit, 2 asker yaralı
Genelkurmay Başkanlığı, Mardin Midyat'ta Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığına bomba yüklü araç ile düzenlenen saldırıda bir asker ve iki köy korucusunun şehit olduğunu, biri ağır olmak üzere iki askerin ise yaralandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "25 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 19.30'da Mardin-Midyat ilçesi Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığına bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından bomba yüklü araç ile saldırı düzenlenmiştir. Saldırı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız ve iki kahraman köy korucumuz şehit olmuş, biri ağır olmak üzere iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir" denildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, tüm kahraman korucu camiasına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

Haber Ara