Dolar

32,5864

Euro

34,8474

Altın

2.417,55

Bist

9.645,02

Genel Müdür Başa TESKİ'nin Saray'da yürüttüğü çalışmaları inceledi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Saray ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-27 15:01:32

Genel Müdür Başa TESKİ'nin Saray'da yürüttüğü çalışmaları inceledi
Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Saray ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Saray TESKİ Şube Müdürlüğü'nü ziyaretle başlayan incelemeler sırasında Şube Müdürü Faruk Şen'den, TESKİ'nin Saray ilçesinde yürüttüğü çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Saray ilçesinin bir kısmının içme suyu ihtiyacını karşılayan Güneşkaya Su Kaynağında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. 28 Eylül 2016 tarihinde açılışı yapılacak olan tesisler kapsamında Saray İçme Suyu Deposuna su iletecek olan Güneşkaya Terfi Merkezi çalışmalarının hızla devam ettiğini gördü. Yapımı tamamlanan 5 tonluk yeni içme suyu deposunda da çalışmaların tamamlandığını gören Genel Müdür Başa, çevre düzenlemesinin ve su deposu yolunun yapımının da bir an önce tamamlanmasının talimatını verdi.

Genel Müdür Şafak Başa, Saray Sanayi Sitesi'nde devam eden içme suyu ve atıksu parsel bağlantısı çalışmalarını inceledi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Saray Sanayi Sitesi sorumlusu Samet Derviş ve sanayi esnafı TESKİ'nin yaptığı bu çalışmalardan çok memnun olduklarını dile getirdi. Sanayi Sitesi sorumlusu Samet Derviş TESKİ'nin yaptığı çalışmalardan dolayı sanayi sitesi esnafları adına teşekkürlerini iletti.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Küçükyoncalı Muhtarı Ekrem Sevinç ile birlikte TESKİ'nin Saray Küçükyoncalı mahallesinde açtığı içme suyu kuyusunu inceledi. Genel Müdür Başa, TESKİ Saray Şube Müdürü Faruk Şen'den sondaj işlemleri tamamlanan kuyudan alınan numunelerin analiz için test sürecinde olduğunu, testlerin standartlara uygun olduğu takdirde Küçükyoncalı mahallesi içme suyu şebekesine verileceğinin ve böylelikle Küçükyoncalı mahallesinin ihtiyacı olan içme suyunun rahatlıkla karşılanabileceğinin bilgisini aldı.

Haber Ara